Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Gran Derbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zapewne każdy fan piłki wie jaki jutro jest mecz tak więc wpadłem na pomysł aby sobie podyskutować posłuchać płaczu kibiców realu po porażce aż miło się czyta jak płaczą :> Tak więc wypowiadajcie się i obstawiajcie ja stawiam 3:0 dla barcelony samodzielnym strzelcem zostanie Messi

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

@up don`t worry ,te koszulki zostały dawno spalone :D tak do pana 2x up Puchar nie maja szans pierwszy mecz na santiago wiec barca broni potem camp nou manita dziekujemy ;)

Opublikowano

Sobota 22:00 liga grają o mistrzostwo gdy wygra barcelona wygrywa barcelona wygrywa real real ma szanse na mistrzostwo traci wtedy 5pkt do barcy remis barca mistrzem .

Opublikowano

mam nadzieje że real wygra bo mam dośc tej barcwelony, chociaż prawda oni grają bardzo dobrze ale mają mase niewykorzystanych sytuacji, a z casillasem w bramce mam nadzieje na max stracone 2 bramki i wygraną realu : D HALA MADRID! jebać barce : )

i tera bedzie tak 1x liga, 2 puchar, 2x liga mistrzów ^,^ 5 grandów w 3 tygodnie ;D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

@Up piszac jebac barce wykazujesz swoj brak intelektu i brak szacunku dla innych klubów jestes zwyklym 12latkiem zakochanym w realu w niedziele będziesz mógł popłakać i kupować zawodników na realmadrytk.pl

Opublikowano

Ja stawiam na Barcelonę. Madryt był przeze mnie od dawna nie lubianą ekipą. Daję góra 2:0, 3:1, dla barcy oczywiście ^_^

cvsk.jpg

Opublikowano

będzie 12:0 bo ja znam kolesia który on tam gra i powiedział że tak będzie więc puszczam lotka nie wiem po co... może coś wygram... tylko co to ma do tego.

Opublikowano

@Up piszac jebac barce wykazujesz swoj brak intelektu i brak 
szacunku dla innych klubów jestes zwyklym 12latkiem zakochanym w realu 
w niedziele będziesz mógł popłakać i kupować zawodników na realmadrytk.pl 

jebać barce, pisze tak bo tak myśle, nie mam 12 polecam Ci mój profil do sprawdzenia mojego wieku, nie jestem zakochany w realu, nawet nie wiem co to realmadrytk.pl, a to że nie mam intelektu to jak moi rodzice mówią wiedać po ocenach, wgl po co mam mieć szacunek do innych klubów? ja od nich nie oczekuje szacunku dla siebie i oni też nie powinni oczekiwać mojego

@edit

oni grają jutro - jutro jest sobota

ae1d1005fe.png

Opublikowano

@HarryPotter:*xD

respect_banner_300x250.jpg

Respect - The Opponent (dla Przeciwnika)

Respect - Diversity (dla różnorodności/rozmaitości)

Respect - The Game (dla gry)

Dobrze że Uefa o tym przypomina :)

@Topic

Ja kibicuję Barcelonie i obstawiam wynik 2:1 (dla barcy :P )

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Raz. Jak J. Bieber pojawi się w Madrycie to mu z dupy zrobią jesień średniowiecza.

Dwa. Real rozwali farcelone.

Trzy. I tak wygramy LM, Puchar Króla i Jutrzejszy mecz ;*

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Haha, mówcie sobie że Real wygra, że jest najlepszy itp. Ale nie od wczoraj wiadomo, że REAL masz tylko zadowników, A BARCA MA DRUŻYNĘ ! ... PO ostatniej wygranej 5:0, raczej Real nie ma szans :)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...